Bosch wasmachine storingen

Bosch wasmachine storingen

Het merk Bosch streeft naar technische perfectie en hoge betrouwbaarheid. Helaas kan het voorkomen dat je Bosch wasmachine een mankement vertoont en een reparatie benodigd is.


Wat kan je met Bosch wasmachine storingen?

Een foutmelding laat jou precies zien wat de oorzaak is van een defecte wasmachine. Het is ook mogelijk om foutcodes op te zoeken in de bijgeleverde handleiding of op de website van Bosch.

Wij hebben voor jou wat tips en foutcodes samengesteld. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een monteur. Om het makkelijk te maken hebben wij voor jou veel voorkomende Bosch wasmachine oplossingen samengesteld.


Laat je Bosch wasmachine storing onderzoeken door een vakman

Wanneer een storingscode op je display verschijnt kan dat verschillende oorzaken hebben. Het is dan verstandig voor dat je een monteur gaat inschakelen, om eerst naar onze tips en foutcodes te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman.

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent door onze vakmannen. Daarom hebben we gekozen om de beste service te bieden. Al onze specialisten zijn lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste monteurs voor Bosch wasmachine reparatie


Veel voorkomende Bosch wasmachine foutmeldingen

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Bosch wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Foutcode Oorzaak

Probleem

Foutcode F04 geeft aan dat er een probleem is met de motorsturing en/of koolborstels.

Hoe kan ik ‘t oplossen?

Probeer eerst je wasmachine te resetten, aangezien de oorzaak een onderbreking van de stroomtoevoer zou kunnen zijn. 

Het probleem kan ook een fout in de software of een versleten koolborstel zijn.

Apparaat stuk? Vind hier je vakman!